Druga HNL

OPATIJA – CIBALIA 0:1 Kraj utakmice na Kantridi, Opatija doživjela prvi poraz u Drugoj HNL

Portal Novi list

Jedini pogodak postigao je Baraban u 80. minuti utakmice



RIJEKA Nogometaši Opatije od 16.30 sati na Kantridi igraju susret 5. kola Druge HNL. Pod stijenama gostuje vinkovačka Cibalija koji je s tek jednim osvojenim bodom na dnu ljestvice, daleko od svojih slavnih prvoligaških dana. Opatijci su s druge strane najugodnije iznenađenje prvenstva, na svojem drugoligaškom debiju upisali su tri pobjeda u isto toliko nastupa. S novom pobjedom (uz pobjedu od četiri gola razlike) mogu se vinuti i na sam vrh prvenstvene ljestvice.


Utakmicu s Kantride prenosit ćemo uživo. Čekamo službene sastave.


Stigli su sastavi.




90+4 minute: Kraj utakmice. Opatijci su doživjeli prvi poraz u Drugoj HNL nakon tri uzastopne pobjede.


81. minuta: Fumić je mogao odmah poravnati, ali je pogodio malu mrežu.


GOL!!! Vinkovčani su poveli iz polukontre u 80. minuti. Baraban je pogodio nebranjenu mrežu nakon što je Iveša istrčao i spriječio pokušaj Išasegija.


71. minuta: Gerald je izveo udarac iz kuta, a Karabatić natrčao glavom na oštar ubačaj natjeravši Ivešu da izbije loptu u novi korner.


63. minuta: Prva povezana akcija domaćih, Glavaš je gurnuo Fumića iskosa pred gostujućeg vratara. Veznjak Opatije je predugo oklijevao s udarcem pa je na kraju zaradio samo korner.


59. minuta: Dvije nove promjene u sastavu Opatije kao logičan slijed zbivanja na terenu gdje gosti izgledaju sve opasnije iako ni u nastavku nisu došli do izrađene prilike.


46. minuta: Druga izmjena u redovima Opatije, izašao je Ivančić, a ušao Weitzer.


45+1 minuta: Kraj prvoga poluvremena. Nije bilo pogodaka i velikih prilika do odmora. Igralo se borbeno i poprilično nesadržajno za stotinjak navijača koji promatraju susret sa stijena iznad stadiona.


Foto galerija: Utakmica 5. kola Druge HNL između nogometaša Opatije i Cibalije Foto: Roni Brmalj


29. minuta: Mateo Bertoša je zbog ozljede morao iz igre, na njegovo mjesto ušao je Josip Rudan.


22. minuta: Nema još golova na Kantridi, igra se uglavnom na sredini terena. Vinkovčani su ostavili nešto bolji dojam, ali ostali su bez pravih prilika.


10. minuta: Probao je Glavaš iz slobodnog udarca, lopta je otišla preko gostujućeg gola.


4. minuta: Išasegi je po ulasku u kazneni prostor uputio udarac poslavši loptu kraj bliže vratnice.


1. minuta: Počela je utakmica,


OPATIJA – CIBALIA 0:1


Stadion na Kantridi. Bez gledatelja. Sudac: Jakov Titlić (Hrvace). Strijelac: 0:1 Baraban (80′). Žuti kartoni: Nikolić, Gerald, Galić (Cibalia).


OPATIJA: Iveša, Maloku, Jukičić, Ivančić (od 46′ Weitzer), Glavaš, Bogolin (od 73′ Malinić), Pejanović, Lucić (od 59′ Junuzović), Matulja (od 59′ Fumić), Bertoša (od 29′ J. Rudan), Zgrablić.


CIBALIA: Đaković, Ciprić (od 64′ Galić), Baltić, Stanić (od 80′ Nikolić), Diyoke, Miljanić (od 64′ Bajić), Karabatić, Išasegi, Jajalo (od 88′ Božić), Oršolić, Baraban (od 88′ Šarić).



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore