Dobre vijesti

Obrana Lillea je ponovo plivala, Paulo Fonseca je na sto čuda uoči Rujevice: “Teško je kada dvaput u deset minuta daruješ suparnika”

Portal Novi list

Paulo Fonseca/Foto Facebook FC Lille

Paulo Fonseca/Foto Facebook FC Lille

Mislim da nam je nedostajalo, prije svega obrambeno, puno agresivnosti, puno intenziteta - rekao je Fonseca



RIJEKA Dobre vijesti stižu za navijače i igrače Rijeke iz Francuske. Lille je poražen od Lorienta, što ne bi samo po sebi zvučalo tako obećavajuće da se iza toga ne kriju velike pogreške uže obrane. Zadnja linija suparnika Bijelih u play off-u Konferencijske lige već je u prvoj utakmici pokazala simptomatične znakove nesigurnosti, a sada ih je ponovila što ne može biti slučajno.


– Prije svega, čestitam Lorientu koji je igrao jako dobro, bolje od nas. Teško je kada u deset minuta dvaput daruješ suparnika. U nastavku je Lorient igrao kako je htio, branio je prednost od dva pogotka i nizao kontre. Stoga smo morali više riskirati. Mislim da nam je nedostajalo, prije svega obrambeno, puno agresivnosti, puno intenziteta. Nismo imali dobru utakmicu, ali bilo je komplicirano nakon što onako otvorili utakmicu s dva primljena gola – rekao je zabrinuti Paulo Fonseca, trener Lillea.