Cijeli dan nogomet

Objavljen program SP-a u Kataru 2022. godine, igrat će četiri utakmice dnevno, prva u 11 sati

Hina

FIFA je objavila da će čekati s ždrijebom sve do ožujka ili travnja 2022. godine, ako to dopusti situacija s koronavirusom, a tada će biti objavljen i konačan raspored mundijalaDOHA Nogometni zaljubljenici širom svijeta imat će tijekom Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru uzbudjivi TV-maraton jer će tijekom grupne faze mundijala svakodnevno biti čak četiri utakmice.


U srijedu je objavljen program SP 2022, a najveća novost su četiri utakmice dnevno u rasponu od 11 sati, a osim TV gledatelja neće biti zakinuti ni navijači koji će doći u Katar. Naime, zbog nikad manje udaljenosti između stadiona bit će moguće da navijači u jednom danu budu čak na dvije ili više utakmice SP-a, što je dosad bilo nemoguće.


Organizatori su priopćili kako je 85 posto posla na stadionima dovršeno, a čak 90 posto puteva i infrastrukture već sagrađeno
Prva utakmica počet će u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu, a četvrta u 20 sati.


Otvarajuća utakmica prvenstva bit će 21. studenoga na Al Bayt stadionu u obliku šatora, na kojem stane  60.000 gledatelja, a finale 18. prosinca na stadionu Lusail.


FIFA je objavila da će čekati s ždrijebom sve do ožujka ili travnja 2022. godine, ako to dopusti situacija s koronavirusom, a tada će biti objavljen i konačan raspored mundijala, prvoga koji će se održati u kasnu jesen zbog vrućina u tom dijelu Azije.