Čast i obaveza

Novo priznanje za HNS, Iva Olivari delegatkinja UEFA-e na utakmici finala Lige prvakinja

Hina

Iva Olivari/Foto PIXSELL

Iva Olivari/Foto PIXSELL

Radi se o najvišoj dužnosničkoj funkciji na utakmicama UEFA-inih natjecanja, a uloga obuhvaća kontrolu i nadgledanje svih aspekata organizacije utakmice



ZAGREB  Team managerica hrvatske reprezentacije Iva Olivari imenovana je za delegatkinju Uefe na utakmici finala Lige prvakinja, objavljeno je u subotu na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).


Nakon što je istu dužnost obavljala na četvrtfinalnom susretu Arsenala i PSG-a 22. kolovoza te polufinalnom susretu Wolfsburga i Barcelone 25. kolovoza, Iva Olivari bit će delegatkinja i na velikom finalu, srazu Wolfsburga i Lyona na stadionu Anoeti u San Sebastianu. Radi se o najvišoj dužnosničkoj funkciji na utakmicama UEFA-inih natjecanja, a uloga obuhvaća kontrolu i nadgledanje svih aspekata organizacije utakmice.


“Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast biti delegatkinja na finalnoj utakmici Lige prvakinja. Zahvaljujem prije svega UEFA-i i Hrvatskom nogometnom savezu, na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom koji je prepoznao moj rad te me nakon dugogodišnjeg staža u Savezu odlučio predložiti za ovu funkciju”, rekla je team managerica Vatrenih.




“U finalu će nastupiti dva velika rivala, ekipe koje su uvijek u vrhu ženskog nogometa i očekujem da ćemo imati priliku nazočiti uzbudljivoj utakmici”, dodala je Olivari.


Osim Olivari, Hrvatska će imati još jednu predstavnicu u velikom finalu – pomoćna sutkinja finalnog dvoboja Lige prvakinja bit će Sanja Rođak-Karšić.