La Liga

Novi španjolski prvoligaš šokirao Real Madrid, Modrić među najgorima

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Cadizu je to prva pobjeda protiv Reala još od 1991. godine, kada je za njih igrao i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, a "Kraljevski klub" je doživio prvi poraz u Primeri nakon sedam mjeseci



MADRID Novi prvoligaš Cadiz napravio je senzaciju svladavši u utakmici 6. kola španjolskog prvenstva u Madridu Real s 1-0.


Cadizu je to prva pobjeda protiv Reala još od 1991. godine, kada je za njih igrao i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, a “Kraljevski klub” je doživio prvi poraz u Primeri nakon sedam mjeseci.


Honduraški napadač Anthony Lozano doveo je Cadiz u vodstvo već u 16. minuti, a začuđujuće, taj gol je ostao jedini na utakmici. Nakon vrlo slabog izdanja Reala u prvom dijelu, Zinedine Zidane je u nastavku, u 46. minuti napravio čak četiri izmjene, a tada je zamijenjen i Luka Modrić. No, rezultat se nije promijenio, Vinicius Jr je promašio zicer glavom, a Karim Benzema je u završnici pogodio vratnicu.




Unatoč porazu, Real je i dalje prvi sa 10 bodova, ali iz pet utakmica, dok je Cadiz drugi također s 10 bodova, ali iz šest dvoboja.


Ranije je Atletico Madrid slavio kod Celte u Vigu s 2-0 pogocima Luisa Suareza (6) i Yannicka Carrasca (90).