Traže 100 milijuna...

Novi prvak Engleske nudi Napoliju 60 milijuna eura i Dejana Lovrena za Kalidoua Koulibalyja

Hina

Kalidou Koulibaly/Foto REUTERS

Kalidou Koulibaly/Foto REUTERS

Upitno je hoće li to smekšati predsjednika Napolija Aurelia De LaurentiisaRIM  Novi prvak Engleske Liverpool odlučio je “podebljati” svoju ponudu za stopera Napolija Kalidoua Koulibalyja (29), te uz 60 milijuna eura nudi i hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena (30), objavili su u ponedjeljak talijanski mediji.


No, upitno je hoće li to smekšati predsjednika Napolija Aurelia De Laurentiisa, koji traži 100 milijuna eura za Koulibalyja. Središnji branič Napolija i Liverpoolov Virgil van Dijk slove za najbolje stopere na svijetu.


Dejan Lovren je u Liverpoolu od 2014. godine te je u 185 nastupa zabio osam golova, a nakon prošlosezonskog naslova u Ligi prvaka, ove je uzeo i englesku krunu, koju su navijači “redsa” čekali 30 godina.
Lovrenu ugovor s Liverpoolom ističe za godinu dana, no u zadnje dvije sezone ima bitno manju minutažu u “redsima”, te je skupio ukupno 33 nastupa. O Lovrenovu odlasku iz Liverpoola nagađalo se i prošlog ljeta, kada se pisalo da bi karijeru mogao nastaviti u Romi, ali je na kraju ipak ostao na Anfieldu.


I Manchester City želi u svojim redovima Koulibalyja te nudi 80 milijuna eura, tvrde talijanski mediji.