Ipak se može

Novi predsjednik HNS-a najavljuje besplatne testove za navijače za europske susrete i utakmice Prve HNL

Portal Novi list

Marijan Kustić

Marijan Kustić

U našem je interesu da se utakmice odigravaju pred publikom i želimo olakšati život i klubovima i navijačima - rekao je Kustić



RIJEKA Ipak se može! Marijan Kustić, uskoro novi predsjednik HNS-a, emitirao je u razgovoru za tportal dobru vijesti za sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj. Oni koji se nisu cijepili i samim time nemaju Covid putovnicu ubuduće neće morati iz svojega džepa plaćati testiranja. Testovi će se riješiti sustavno i što je najvažnije bit će besplatni. To će biti velika (financijska) pomoć navijačima, ali i klubovima koji vape za svakim gledateljem na tribinama. Osim toga time će olakšati klubovima i financijske izdatke za one članove koji se ne žele cijepiti, a dužni su uoči svake utakmice proći testiranje.


– U našem je interesu da se utakmice odigravaju pred publikom i želimo olakšati život i klubovima i navijačima. Nadamo se da će problem biti riješen već idućeg tjedna i da će za susrete domaće lige, kao i za nastupe naših klubova u europskim natjecanjima, antigenska testiranja navijača biti besplatna –  otkrio je Kustić za tportal.