Englesko prvenstvo

Novi posrtaj prvaka s Anfielda, Tottenham slavio na St. James Parku, Harry Kane ušao u “klub 200”

Hina

Harry Kane/Foto REUTERS

Harry Kane/Foto REUTERS

City je na svom stadionu Etihad pobijedio Bournemouth sa 2-1



LONDON  Nogometaši Manchester Cityja i Tottenhama upisali su pobjede u susretima 36. kola engleskog nogometnog prvenstva.


City je na svom stadionu Etihad pobijedio Bournemouth sa 2-1, dok je Tottenham na gostovanju porazio Newcastle United sa 3-1.


“Građani” su poveli 2-0 golovima Davida Silve (6) i Gabirela Jesusa (39), a u nastavku je smanjio David Brooks.




Tottenham je na St James Parku porazio Newcastle United sa 3-1, a susret je obilježio dvostruki strijelac Harry Kane, koji se upisao u “Klub 200”.


Kane je s dva gola stigao do brojke od 201 pogotka u 350 nastupa pri čemu je 185 zabio za Tottenham. Devet je postigo u dresu Millwalla, pet za Leyton Orient, a dva za Leicester. Za goste je zabio i Son Heung-Min, dok je pogodak za “Svrake” postigao Matt Ritchie.


Burnley i Wolverhampton su odigrali 1-1, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti nadoknade iz kaznenog udarca. Gosti su poveli u 76. minuti preko Raula Jimenza.


Liverpool je nastavio s neuvjerljivim partijama nakon osvajanja naslova prvaka. Redsi su poraženi kod Arsenala 2:1. Sadio Mane je doveo momčadi Jurgena Kloppa u vodstvo u 20. minuti. U 32. minuti poravnao je Alexander Lacazette, a preokret “topnika” okrunio je Reiss Nelson u 44. minuti.


 



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore