Filip Krovinović

Novi igrač Hajduka priznao da je bilo i boljih ponuda: “Ali kako vi u Dalmaciji kažete – nije u šoldima sve”

Portal Novilist.hr

Filip Krovinović/Foto HNK Hajduk

Filip Krovinović/Foto HNK Hajduk

Dosta se proteklih godina pisalo o mogućnosti mog dolaska u Hajduk, napokon sam ovdje i jako sam sretan zbog toga. Svi su me od prve sekunde toplo dočekali i mogu se samo zahvaliti na tome - rekao je Krovinović



SPLIT Filip Krovinović iz Benfice je došao u Hajduk, hrvatski veznjak potpisao je sa Splićanima ugovor do ljeta 2024. godine. Priznao je da je bilo i boljih ponuda, ali…


– Imao sam i bolje ponude što se tiče financija, ali kako vi u Dalmaciji kažete “nije u šoldima sve” – bio je jasan Krovinović, koji je bio na posudbama u West Bromwich Albionu i Nottingham Forestu.


– Dosta se proteklih godina pisalo o mogućnosti mog dolaska u Hajduk, napokon sam ovdje i jako sam sretan zbog toga. Svi su me od prve sekunde toplo dočekali i mogu se samo zahvaliti na tome. Znam dosta igrača Hajduka, od Kalinića, Livaje, Eleza… Biuka sam nedavno upoznao, igrao sam protiv Vukovića. Nadam se da ćemo kao ekipa dobro funkcionirati.




Krovinović je inače Zagrepčanin, a tijekom seniorske je karijere u Hrvatskoj igrao jedino za Zagreb. U portugalski Rio Ave je otišao 2015. godine, a dvije sezone kasnije je potpisao za Benficu.


– Do potpisa za Hajduk je došlo zbog obostranog interesa. Klub je htio, ja sam to jako želio i na kraju se ostvarilo. Nisam htio čekati kraj prijelaznog roka. Veselim se početku, treninzima i utakmica. Dat ću sve od sebe, to obećavam – zaključio je novi igrač Hajduka.