Ozljede

Nove loše vijesti za Dalića. Definitivno otpao Vlašić, Juranović propušta prvi utakmicu

P. N.

Reuters

Reuters

Vlašić ima problem s pubičnom kosti, Juranović s mišićem



Hrvatski nogometni savez potvrdio je izostanak dvojice važnih reprezentativaca uoči presudnih kvalifikacijskih utakmica protiv Latvije i Armenije.


Sigurno je da neće biti Nikole Vlašića, kojem je izbornik Zlatko Dalić prije tri dana aktivirao pretpoziv, dok će Josip Juranović propustiti barem prvu utakmicu.


“Vlašić je na okupljanje reprezentacije stigao sa zdravstvenim problemom, a nakon treninga u utorak navečer postalo je jasno da zbog bolne pubične kosti neće moći konkurirati za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije te je pušten u klub na daljnju terapiju”, priopćio je HNS.




Josip Juranović je, pak, propustio prva dva treninga zbog problema s mišićem, a detaljna dijagnoza pokazala je da se desni bek hrvatske reprezentacije neće moći oporaviti na vrijeme da bi konkurirao za utakmicu u Rigi 18. studenoga.


“Juranović će nastaviti s terapijama te će, ovisno o brzini oporavka, biti donesena odluka o tomu može li konkurirati za ogled s Armenijom koji je na rasporedu u utorak 21. studenoga u Zagrebu”, stoji u priopćenju.