Prva HNŽL

Nogometašice Rijeke gostuju kod Dinama: “Očekuje nas težak susret…”

Katarina Blažević

Tihana Nemčić/Foto Arhiva NL

Tihana Nemčić/Foto Arhiva NL

Prošlu nedjelju protiv Splita odigrali dobru utakmicu i ispraznili se. Teško je ponoviti dvije dobre utakmice zaredom - rekla je trenerica Riječanki



RIJEKA  Nogometašice Rijeke danas (13 sati) u sklopu 7. kola Prve HNLŽ gostuju na Maksimiru kod Dinama, ekipe s jednakim bodovnim stanjem na ljestvici. Riječanke su u prošlom kolu upisale prvi poraz u sezoni, minimalnim rezultatom bolje su bile prvoplasirane Splićanke, a danas će imati priliku odvojiti se od Dinama na drugom mjestu. Zagrepčanke su trenutno u prednosti zbog bolje gol-razlike.


– Bit će sigurno težak i zahtjevan susret jer smo prošlu nedjelju protiv Splita odigrali dobru utakmicu i ispraznili se. Teško je ponoviti dvije dobre utakmice zaredom, ali dobro smo radili i ovo će opet biti jedna od onih utakmica u kojima možemo vidjeti gdje stojimo u odnosu na druge ekipe – kaže trenerica Rijeke Tihana Nemčić, kojoj će u Zagrebu nedostajati jedino kapetanica Dunja Štokan, koja je već neko vrijeme van terena, ali bi se trebala vratiti kroz desetak dana. Mirna Sudan, s druge strane, će još uvijek izbivati zbog ozljede.