Europska liga

Nogometaši Željezničara stigli u Haifu s pet zaraženih, Izraelci ih zaključali u hotel i čekaju UEFA-u

Hina

Odluku o odgodi susreta Maccabi - Željezničar donijelo je Ministarstvo zdravstva Izraela, a UEFA će tijekom dana donijeti službenu odluku u vezi s utakmicom



SARAJEVO Utakmica prvog pretkola nogometne Europske lige između Maccabija iz Haife i sarajevskog Željezničara, koja se trebala igrati u četvrtak navečer u Haifi, odgođena je do daljnjeg zbog pet zaraženih koronavirusom u redovima bosanskohercegovačkog prvoligaša.


Izraelski medicinari su u srijedu testirali nogometaše, članove stručnoga stožera i dužnosnike sarajevskog kluba na COVID-19, a rezultati su pokazali pet pozitivnih odgovora.


Kako u četvrtak piše sarajevski “Dnevni avaz“, zaraženi su jedan trener i četvorica igrača. Potvrđeno je kako se svi osjećaju dobro i nemaju nikakvih simptoma.




Pred polazak za Haifu objavljeno je kako su šestorica igrača prve momčadi Željezničara pozitivna na koronavirus i oni su ostali u Sarajevu.


Odluku o odgodi susreta Maccabi – Željezničar donijelo je Ministarstvo zdravstva Izraela, a UEFA će tijekom dana donijeti službenu odluku u vezi s utakmicom.  Do tada se momčad “plavih” s Grbavice nalazi u hotelskim sobama.