Bio je na svadbi

Nogometaši Šibenika počeli s pripremama bez trenera Krunoslava Rendulića koji je pozitivan, u samoizolaciji i Uprava kluba!

Portal Novi list

Šibenčani su krenuli s pripremama bez trenera/Foto PIXSELL

Šibenčani su krenuli s pripremama bez trenera/Foto PIXSELL

Krunoslav je za vikend bio na jednom piru u Zagrebu i nakon što je saznao da je mladoženja pozitivan na Covid-19 odlučio se testirati i ispao na, na žalost, pozitivan – istaknuo je Joso Bulat, predsjednik Nadzornog odbora klubaRIJEKA Povratnici u prvoligaške vode, nogometaši Šibenika, počeli su s pripremama za novu sezonu, ali na prvom treningu nije bilo trenera Krunoslava Rendulića. Kako piše šibenskiportal prvi trener Šibenčana, inače bivši igrač Rijeke, je pozitivan na Covid-19. Rendulić se jutro uoči početka priprema testirao i rezultat je bio pozitivan. Zbog toga u samoizolaciju moraju i svi ostali klupskih djelatnici i članovi Uprave koji su bili s njime u kontaktu u posljednja dva dana:  Jure Zoričić, Ivan Bulat i Joso Bulat, trener vratara Matas,


– Krunoslav je za vikend bio na jednom piru u Zagrebu i nakon što je saznao da je mladoženja pozitivan na Covid-19 odlučio se testirati i ispao na, na žalost, pozitivan – istaknuo je Joso Bulat, predsjednik Nadzornog odbora kluba, za šibenskiportal.