Druga NL

Nogometaši Opatije uz izravni TV prijenos na Kantridi dočekuju Trnje: “U stanju smo ostvariti novu proljetnu pobjedu”

Ivan Volarić

Antonio Pejanović/Foto M. LEVAK

Antonio Pejanović/Foto M. LEVAK

Mi smo spremni. Trnje je dobra ekipa, utakmica će prenositi na TV, a vjerujem i da će biti publike. Ako još bude lijepo vrijeme, onda su ispunjeni svi preduvjeti za dobru utakmicu - kaže napadač Antonio Pejanović



RIJEKA   Nogometaši Opatije danas će u za njih neuobičajenom nedjeljom terminu (13 sati) uz izravni TV prijenos (MaxSport) na Kantridi ugostiti Trnje. Crno bijeli su nakon četiriju proljetnih uspjeha remizirali prošle subote s Mladosti Ždralovi pa će protiv Trnja tražiti povratak pobjedama.


– Mi smo spremni. Trnje je dobra ekipa, utakmica će prenositi na TV, a vjerujem i da će biti publike. Ako još bude lijepo vrijeme, onda su ispunjeni svi preduvjeti za dobru utakmicu. Jasno, mi vjerujemo da smo bolji i kvalitetniji od naših gostiju i da smo u stanju ostvariti još jednu pobjedu – govori Antonijo Pejanović, iskusni napadač Opatije, koji vjeruje da sve ono što se događalo u Ždralovima prošloga vikenda neće ostaviti dubljeg traga na momčadi. Opatijci bi novom pobjedom ostali u igri za visoki plasman i pozicije koje vode u viši rang.


– Ove pobjede su nas napunile dodatnim samopouzdanjem i vjerom da ove sezone stvarno možemo visoko. Što se nas igrača tiče, to uopće nije u pitanju – rekao je Pejanović.