Druga HNL

Nogometaši Opatije u Sigetu žele prekinuti crni niz, Pejanović otišao nakon šest godina

Ivan Volarić

Antonio Pejanović/Foto Arhiva NL

Antonio Pejanović/Foto Arhiva NL

Opatijske redove pojačao je Austrijanac Dejan Šarac, nekadašnji U-18 reprezentativac Srbije i ofenzivni veznjak primavere Lazija



RIJEKA Nogometaši Opatije danas (13.30 sati) će u Sigetu pokušati pronaći izlaz iz labirinta poraza (četiri zaredom) i loših partija koje su ih u drugom dijelu jeseni promovirale u jednog od najizglednijih kandidata za grčevitu borbu za ostanak u Drugoj HNL. Dubrava je u posljednje vrijeme vrlo uvjerljiva, posebno na domaćem terenu. Opatijce dočekuju nakon pobjede u Zmijavcima, što je rezultat vrijedan pažnje.


Opatijci imaju i određenih kadrovskih problema. Trojan Maloku i Mateo Bertoša imaju tri žuta kartona, Kristijan Flego je duže odsutan, a iskusni napadač Antonio Pejanović nakon šest godina više nije član Crno-bijelih.


Opatijske redove pojačao je Austrijanac Dejan Šarac, nekadašnji U-18 reprezentativac Srbije i ofenzivni veznjak primavere Lazija. Iz kluba su podnijeli zahtjev za njegovu registraciju i nadaju se da će biti na raspolaganju za završne jesenske dvoboje nakon gostovanja kod Dubrave.





Standings provided by SofaScore LiveScore