Druga HNL

Nogometaši Opatije u Gradskom vrtu otvaraju niz od pet utakmica u iduća dva tjedna

Ivan Volarić

Foto Arhiva NL

Foto Arhiva NL

Nedostaje nam nekoliko bodova da osiguramo ostanak, što je bilo elementarni cilj – govori trener Zoran BogolinRIJEKA Nogometaši Opatije gostovanjem kod Osijeka II otvaraju niz od pet utakmica u iduća dva tjedna, nakon što su tijekom proteklih desetak dana prisilno odmarali (koronavirus u Sigetu). Trener Zoran Bogolin mora odraditi još jednu utakmicu kazne nakon isključenja u Vinkovcima, upitno je nekoliko igrača (Bilobrk, Pintarić, Karamatić…), a izostat će sigurno duže ozlijeđeni branič Ivan Zgrablić. Opatijci su dobili tek jednu od posljednjih pet utakmica.


– Istina, ali smo u toj seriji doživjeli samo dva poraza. Zapravo, odigrali smo dva loša poluvremena – govori Zoran Bogolin, trener Opatijaca, koji kao da su odustali od borbe za prvo mjesto u Drugoj HNL.


– Nakon što u šest, sedam navrata nismo uspjeli pobjedom zasjesti na prvo mjesto, kao da se nešto prelomilo u glavama igrača. Ušli su u komfornu zonu, ne mogu dolje, a ni gore. Nedostaje nam nekoliko bodova da osiguramo ostanak, što je bilo elementarni cilj – dodaje Bogolin.
Puno toga će odrediti uspješnost u ovom nizu od pet utakmica u dva tjedna.


– Sreća da imamo puno igrača! – rekao je Bogolin.