Druga NL

Nogometaši Opatije priželjkuju pobjedu na oproštajnoj domaćoj utakmici ove sezone

Ivan Volarić

Edin Junuzović/V. KARUZA

Edin Junuzović/V. KARUZA

Dečki će, siguran sam, dati sve od sebe, nastojat će dobiti ovu utakmicu, iako nema nekog značaja za konačni plasman - kaže napadač Edin Junuzović



RIJEKA Nogometaši Opatije danas (17.30 sati) će zaključiti drugoligašku sezonu, barem kada je riječ o domaćim susretima. Na Kantridu dolazi posljednjeplasirano Međimurje, momčad kao naručena da se Crno-bijeli izvuku iz niza slabih rezultata. Opatijci su već pet prvenstvenih kola bez pobjede, a na to se nadovezao i poraz u finalu županijskog Kupa.


– Dolazi nam mlada ekipa Međimurja, očekujemo juniorski sastav s kojim nastupaju u posljednje vrijeme po odlasku velikog broja igrača – govori Edin Junuzović, iskusni napadač i kapetan momčadi. – U posljednje vrijeme rezultati nisu na našoj strani, koliko god se mi trudili. Međutim, ovo je posljednja utakmica na Kantridi ove sezone i napravit ćemo sve da uzmemo tri boda. Zaredali smo s prvenstvenim porazima, doživjeli poraz u finalu Kupa. Dečki će, siguran sam, dati sve od sebe, nastojat će dobiti ovu utakmicu, iako nema nekog značaja za konačni plasman. Napravit ćemo sve da pobijedimo zbog kluba, ali i zbog sebe, da se treneru i drugima u klubu pokaže da se na njih može računati iduće sezone.