Druga HNL

Nogometaši Opatije odigrali su najslabiju partiju ove sezone: “Nije sramota izgubiti utakmicu, ali…”

Ivan Volarić

Zoran Bogolin/Foto Arhiva NL

Zoran Bogolin/Foto Arhiva NL

Utakmice protiv Varaždina i Rudeša odredile su neke stvari, hoćemo li ići prema gore ili prema dolje. Po svemu sudeći, ići ćemo prema dolje - rekao je trener Zoran Bogolin



RIJEKA Nogometaši Opatije doživjeli su bolan, silno razočaravajući poraz na gostovanju kod Rudeša. Taman kada se nakon dobre utakmice i nes(p)retno doživljenog remija s Varaždinom na Kantridi činilo da skup za drugoligaške okvire dobro plaćenih i kvalitetnih igrača počinje nalikovati na momčad uslijedilo je – prizemljenje. Opatijci su odigrali jednu od najslabijih partija ove sezone.


– Definitivno najslabiju! Odigrali smo slabije nego u kupu u Kraljevici gdje smo zasluženo izgubili – govorio je dan nakon zagrebačke pljuske Zoran Bogolin, trener Opatije.


– Nakon drugog gola smo se raspali i to je ono što me najviše boli. Nije sramota izgubiti utakmicu, ali je sramota da doživiš raspad sistema i dovedeš se u situaciju da utakmicu zaključiš s pet, šest primljenih golova.




Opatijci su skliznuli prema dnu ljestvice, ako idućeg vikenda protiv Jaruna na Kantridi ne započnu pozitivan niz, jasno je da im slijedi grčevita borba za ostanak.


– Utakmice protiv Varaždina i Rudeša odredile su neke stvari, hoćemo li ići prema gore ili prema dolje. Po svemu sudeći, ići ćemo prema dolje – zaključio je Bogolin.