Test na Kantridi

Nogometaši Opatije odigrali bez golova protiv Istre 1961 u prvoj pripremnoj utakmici ovoga ljeta

Ivan Volarić

Zdravko Šimić i Vanja Iveša

Zdravko Šimić i Vanja Iveša

"Crno bijeli" su na kraju bili bliže pobjedi, Antonio Pejanović išao je sam na vrataraRIJEKA Nogometaši Opatije odigrali su obećavajućih 0:0 na Kantridi protiv prvoligaša iz Pule u prvoj prijateljskoj utakmici ovoga ljeta. Štoviše, momčad trenera Zorana Bogolina na kraju je bila bliže pobjedi. Antonio Pejanović u završnici utakmice išao je sam na pulskog vratara… U sastavu Opatije predstavilo se nekoliko novih lica, koja su pokazala da bi mogli biti ugodno osvježenje za Opatijce. Na klupi Opatije osvanuo je i iskusni branič Denis Ljubović, ali na kraju nije odigrao prvu utakmicu u crno bijelom dresu. Ljubović traži novi angažman.


Uoči utakmice direktor kluba Zdravko Šimić darivao je prigodnim darovima Vanju Ivešu, iskusnog vratara, koji je u dresu Opatije zaključio igračku karijeru nakon što je prihvatio poziv s Rujevice da započne onu trenersku.


OPATIJA: Sušak, Grujević, Jukičić, Zgrablić, Belančić, Glavaš, Klapan, Ivančić, Bogolin, Bjelanović, T. Maloku. Još su igrali: Baždarić, Malinić, Vuković, Furijan, Fumić, Pejanović, Flego, Petrović, Maxym.