Test utakmica

Nogometaši Opatije iznenadili Istru 1961 na Aldo Drosini, Bjelanović zabio jedini pogodak

Ivan Volarić

Momčad Opatije uoči početka susreta na Drosini

Momčad Opatije uoči početka susreta na Drosini

O igri domaćina dovoljno su govorili povici s tribina nezadovoljnih navijača namijenjeni domaćem treneru (Gonzalo go home...)



PULA Nogometaši Opatije iznenadili su prvoligaša Istru 1961 u prijateljskoj utakmici odigranoj na Aldo Drosini. Marko Bjelanović u prvom poluvremenu postigao je jedini pogodak na utakmici. U 13. minuti branič Jukičić je dugom loptom pronašao Bilobrka koji je glavom spustio loptu za Bjelanovićevu egzekuciju. Opatijci su u prvom poluvremenu bili osjetno bolja momčad koja je u 36. minuti pogodila vratnicu (Ivančić).


U nastavku je trener Zoran Bogolin napravio niz promjena, Puljani su bili bolji, ali ostali su bez izjednačujućeg pogotka. O igri domaćina dovoljno su govorili povici s tribina nezadovoljnih navijača namijenjeni domaćem treneru (Gonzalo go home…). Utakmicu su pored rekovalescenta Pejanovića i ozlijeđenog Flege preskočili Elvir Maloku (privatni razlozi), te Fumić (lakša ozljeda).


Za Opatijce je u nastavku zaigrao Tomislav Ivičić, iskusni napadač, koji je prije desetak godina nosio dres Pomorca.




OPATIJA: Baždarić, Grujević, Jukičić, Bertoša, T. Maloku, Kožić, Ivančić, Glavaš, Bogolin, Bilobrk, Bjelanović. Još su igrali: Berković, Vuknić, Belančić, Malinić, Zgrablić, Heteši, Petrović, Ivičić, Klapan.