Druga HNL

Nogometaši Opatije će na gostovanju kod Dinama II pokušati izaći iz “labirinta remija”

Ivan Volarić

Kristijan Glavaš/Foto Arhiva NL

Kristijan Glavaš/Foto Arhiva NL

Dinamo II je uvijek dobra ekipa, neovisno o tome tko će igrati za njih. To su igrači koji su budućnost hrvatskog nogometa. Međutim, imamo i mi što za pokazati - govori veznjak Kristijan Glavaš



RIJEKA Nogometaši Opatije na današnjem (16.30 sati) gostovanju kod Dinama II u Kranjčevićevoj ulici pokušat će pronaći izlaz iz »labirinta remija«. Opatijci su u prva četiri kola čak triput završili utakmicu s neriješenim rezultatom.


– Kada pogledamo učinak u prva četiri kola, nedostaje nam jedna pobjeda. Da smo primjerice dobili u Vinkovcima, gdje smo ispustili vodstvo u zadnjim trenucima utakmice, ili da smo prošloga petka bili bolji od BSK-a, mislim da bismo mogli biti u potpunosti zadovoljni – govori Kristijan Glavaš, iskusni veznjak »Crno-bijelih«. – Ne igramo loše, recimo protiv dobre ekipe BSK-a dominirali smo u barem 60 minuta utakmice. Nedostaju nam dva, tri boda koja smo po igri i zaslužili. Igramo puno čvršće nego prošle sezone, kondicijski smo dobri i sigurno ćemo još rasti tijekom prvenstva. Prije ili kasnije naplatit ćemo naše dobre igre.


Vjera u svoj rad i strpljenje su, dakle, glavne krilatice u opatijskim redovima uoči nastavka prvenstva i gostovanja kod Dinama II.




– Analiza je pokazala da su nam protivnici u četiri utakmice stvorili osam prilika, a mi smo ih u isto vrijeme kreirali 20. Te brojke pokazuju dosta toga. Nema razloga za paniku. Što se Dinama II tiče, tu su stvari jasne. Dinamo II je uvijek dobra ekipa, neovisno o tome tko će igrati za njih. To su igrači koji su budućnost hrvatskog nogometa. Međutim, imamo i mi što za pokazati. Prošle sezone ostali smo neporaženi protiv njih. Bilo bi lijepo nastaviti taj niz i vratiti se s bodom, a ako budemo čvrsti kao do sada, zašto ne napraviti i nešto više. Siguran sam da ćemo proraditi i prema naprijed – rekao je Glavaš.



Standings provided by SofaScore LiveScore