Završio kratki odmor

Nogometaši Bayerna ponovo na okupu, Bavarci počeli pripreme za završnicu Lige prvaka

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Na prvom zajedničkom treningu ozlijeđen je francuski reprezentativac Benjamin Pavard 



MUENCHEN  Igrači njemačkog nogometnog prvaka Bayerna okupili su se ponovno u nedjelju nakon dvotjednog odmora i započeli pripreme za završnicu Lige prvaka u kolovozu, a na prvom zajedničkom treningu ozlijeđen je francuski reprezentativac Benjamin Pavard.


Francuski branič je tijekom treninga odvezen s terena, a klub je priopćio da je pred njim “određeno vrijeme izbivanja s terena, nakon što je ozlijedio ligament u stopalu”.


U priopćenju nije precizirano kad bi se Pavard mogao vratiti na teren.




Pod vodstvom trenera Hansija Flicka ostala 26 igrača i četvorica vratara trenirali su bez problema, a među njima je bio i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić te novopridošli njemački ofenzivni veznjak Leroy Sane, iako nema pravo nastupa u nastavku natjecanja u Ligi prvaka.


Bayern će 8. kolovoza u Muenchenu igrati uzvratnu utakmicu osmine finala protiv Chelseaja, u koju će donijeti prednost od 3-0 iz prve utakmice odigrane u ožujku u Londonu. Bavarci će u petak, 31. srpnja, odigrati pripremnu utakmicu protiv Olympique Marseillea.


“Nakon te utakmice ćemo se potpuno posvetiti Chelseaju. Chelsea je posljednjih tjedana igrao jako dobro i ključno je da u taj dvoboj uđemo potpuno koncentrirani”, izjavio je trener Hansi Flick.


Bayernov strateg je potvrdio da će momčad u slučaju pozitivnog ishoda u osmini finala, uoči četvrtfinale utakmice koja je na rasporedu 14. kolovoza u Lisabonu, trenirati u južnoj portugalskoj pokrajini Algarve. Bayern bi u tom četvrtfinalu čekao boljeg iz dvoboja Barcelone i Napolija. Katalonci su domaćini u uzvratu, a prvi je dvoboj završio 1-1.