Španjolsko prvenstvo

Nogomet se vratio na Pirineje jednim poluvremenom, Rayo Vallecano je pobijedio Albacete

Hina

Utakmicu je odlučio Luis Advincula  koji zabio gol u 61. minuti susreta za Rayo VallecanoMADRID Rayo Vallecano je pobijedio Albacete 1-0 u četvrtak u prvoj nogometnoj utakmici koja je odigrana u Španjolskoj nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije koronavirusa.


Ova utakmica druge španjolske lige posebna je ne samo zato jer  je zapravo počela prije šest mjeseci, nego zato jer se igralo samo jedno poluvrijeme. Utakmica je nastavljena u 46. minuti s igračem manje za Albacete jer je veznjak Eddy Silvestre dobio crveni karton potkraj prvog poluvremena još u prosincukada je susret započeo.


Naime, Rayo Vallecano i Albacete započeli su susret još 15. prosinca prošle godine, ali je u poluvremenu jprekinut zbog toga što su navijači Raya protivničkom igraču Romanu Zozulji vikali da je nacist. Momčad Albacetea nije htjela nastaviti utakmicu koja je prekinuta kod rezultata 0-0, u trenutku kad su gosti imali i igrača manje, jer je u sudačkoj nadoknadi vremena Eddy Silvestre dobio crveni karton.
Utakmicu je odlučio Luis Advincula  koji zabio gol u 61. minuti susreta za Rayo Vallecano.Tablice omogućuje SofaScore LiveScore