Zamjena za Kolumbijca

Ništa od Italije, Mandžukić ipak seli u redove turskog velikana

Hina

Mario Mandžukić u dresu Juventusa/Foto REUTERS

Mario Mandžukić u dresu Juventusa/Foto REUTERS

Turci su i ranije pokazivali interes za hrvatskog napadača, ali su problem predstavljale financijeISTANBUL Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (34) ponovo je na radaru turskog nogometnog velikana Galatasarayja.


Prema pisanju turskih medija Mandžukić bi u Galatasarayju trebao zamijeniti kolumbijskog napadača Radamela Falcaoa koji je ne izlaznim vratima istanbulskog kluba.


Falcao je stigao u redove Galata u rujnu prošle godine potpisavši trogodišnji ugovor vrijedan pet milijuna eura po sezoni. Međutim, nije opravdao očekivanja trenera i navijača i Fatih Terim umjesto njega želi Mandžukića.
Turci su i ranije pokazivali interes za hrvatskog napadača, ali su problem predstavljale financije. Ako bi se Galatasaray uspio riješiti Kolumbijca, Terim bi Mandžukiću mogao ponuditi između tri i četiri milijuina eura po sezoni.


Veliki interes za Mandžukića pokazali su i Fiorentina, Benevento, a navodno i Milan u čijim bi se redovima moglo otvoriti mjesto odlaskom Zlatana Ibrahimovića. Spominjali su se i Fenerbahče, te ruski Lokomotiv.