Moguć otkup

Nikola Kalinić produžio suradnju s Romom do 30. kolovoza, nakon toga slijede pregovori

Hina

Nikola Kalinić

Nikola Kalinić

Atlético Madrid je posudio bivšeg hrvatskog reprezentativca Romi do 30. lipnja a u utorak je istekla ta jednogodišnja posudbaRIM Hrvatski napadač Nikola Kalinić (32) produžio je ugovor s Romom na dodatna dva mjeseca, do 30. kolovoza, nakon čega će otpočeti novi pregovori oko njegove budućnosti.


Atlético Madrid je posudio bivšeg hrvatskog reprezentativca Romi do 30. lipnja a u utorak je istekla ta jednogodišnja posudba.


„Produžio je ugovor do 30. kolovoza a onda ćemo vidjeti“, rekla je Hini osoba upoznata s pregovorima.
Roma će zatim imati pravo otkupa njegovog ugovora. Kalinićeva cijena se kreće oko 6,8 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.


Kalinić je u četvrtak odigrao 72 minute u domaćem porazu petoplasirane Rome s 0-2 od Udinesea koji zauzima petnaesto mjesto u talijanskom prvenstvu. U tamnocrvenom dresu Rimljana sudjelovao je u 16 utakmica zabivši dva gola i upisavši dvije asistencije.


Kalinić je u ljeto 2018. bio prešao iz Milana u Atlético gdje je odigrao jednu sezonu. S madridskim klubom ima ugovor do 30. lipnja 2021. godine.