Predstavljanje pojačanja

Nikola Kalinić na predstavljanju na Poljudu otkrio s kime je razgovarao nakon što je potpisao za Hajduk, a Jakobušić potvrdio da nije digao novi kredit

P. N.

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Stvorila se ekipa s dobrim igračima. Želim biti dio nje, pomoći i ako Bog da da ostvarimo ciljeve. Podrazumijeva se borba za prvo mjesto i finale Kupa - rekao je Kalinić.



SPLIT Hajduk je na Poljudu predstavio povratnika, napadač Nikolu Kalinića.


– Ne krijem koliko sam ponosan i sretan što sam se vratio. Dogovorili smo se prije deset dana, otad sam slabo spavao, u glavi su mi samo Hajduk i utakmica sa Slaven Belupom. Sretan sam što sam ponovno u bijelom dresu – rekao je Kalinić u uvodu presice. – Stvorila se ekipa s dobrim igračima. Želim biti dio nje, pomoći i ako Bog da da ostvarimo ciljeve. Podrazumijeva se borba za prvo mjesto i finale Kupa. Ostalo je još 15 utakmica, bit će to 15 finala. Mislimo kako pobijediti protiv Belupa. Idemo utakmicu po utakmicu, ne mislimo o tome hoćemo li osvojiti nešto. I ostali se bore za isti cilj. Kvalitetni smo. Tu smo, pri vrhu, zato treba dati sve od sebe i sve pobjeđivati. Trofej s Hajdukom bila bi kruna moje karijere. Puno stvari se treba poklopiti da se ostvari taj cilj. Nadamo se tome, uz pomoć navijača.


Navijači Hajduka priželjkuju da će Kalinićevim putem i Ivan Perišić.




– Perišić i Džeko su me sinoć zvali. Rekao sam mu, da je sve na njemu. Ima vremena da još dođe…


Predsjednika Lukšu Jakobušića stiglo je logično pitanje otkud Hajduku novci za angažman igrača koji je donedavno igrao u Serie A.


– Ne pričamo o novcima. Razumijem da vas to sve zanima. Morao bih vam dati dva odgovora. Jedan odgovor je za naše navijače, a drugi je za sve ostale. Jesmo li se zadužili? Nismo. Jesmo li uzeli kredit? Nismo. Nikola se dosta toga odrekao da bi došao ovdje – odgovorio je Jakobušić.