Kletva se nastavlja

Neymar zbog ozljede morao izaći iz igre, navijači uvjereni da je to sve zbog sestrina rođendana

Portal Novilist.hr

Neymar/Foto REUTERS

Neymar/Foto REUTERS

Ovo nije prvi put da je Brazilac ozlijeđen u ovome razdoblju, zapravo, to je već šesti put da propušta utakmice baš u vrijeme rođendana svoje sestre (11. ožujka). Već su godinama ranije navijači nazvali to "kletvom sestrina rođendana"...



PARIZ Brazilski napadač Neymar u jučerašnjoj je Kup utakmici, u kojoj je njegov PSG pobijedio Caen, morao biti zamijenjen u 60. minuti nakon što se ozlijedio.


Još uvijek nije poznato koliko je ta ozljeda ozbiljna, ali Parižanima sljedeći tjedan slijedi utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Neymarovog bivšeg kluba – Barcelone, pa ni ne čudi zabrinutost navijača nakon njegova izlaska s terena. Doduše, ima i onih navijača koji smatraju kako je Neymar sve odglumio zbog – sestrina rođendana.


Naime, ovo nije prvi put da je Brazilac ozlijeđen baš u ovome razdoblju, zapravo, ovo je već šesti put da propušta utakmice baš u vrijeme rođendana svoje sestre (11. ožujka). Već su godinama ranije navijači nazvali to “kletvom sestrina rođendana”, jedne je godine navodno namjerno zaradio žute kartone kako bi bio slobodan u tom razdoblju, a često su u pitanju bile ozljede.




“Nadam se da su festivali u Brazilu i sestrin rođendan toga vrijedni”, napisao je jedan navijač na svojem Twitter profilu. Iz PSG-a tek moraju potvrditi težinu Neymarove ozljede.