Nova ozljeda

Neymar zbog ozljede aduktora sigurno preskače tri iduće utakmice PSG-a

Hina

Neymar/Foto REUTERS

Neymar/Foto REUTERS

Neymar neće biti na raspolaganju treneru Thomasu Tuchelu u domaćim prvenstvenim susretima protiv Nantesa u subotu te Rennesa 7. studenoga, kao i u dvoboju 3. kola skupine H Lige prvaka, gostovanju kod RB Leipziga u srijeduPARIZ  Napadač francuskog nogometnog prvaka Paris SG-a i brazilski reprezentativac Neymar zbog ozljede aduktora zadobivene tijekom susreta 2. kola Lige prvaka protiv Istanbula Basaksehira u srijedu propustit će najmanje tri sljedeće utakmice svog kluba.


Neymar neće biti na raspolaganju treneru Thomasu Tuchelu u domaćim prvenstvenim susretima protiv Nantesa u subotu te Rennesa 7. studenoga, kao i u dvoboju 3. kola skupine H Lige prvaka, gostovanju kod RB Leipziga u srijedu.


Još uvijek nije poznato hoće li Neymar biti spreman za kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u kojima će Brazil igrati protiv Venezuele 14. studenoga te Urugvaja 18. studenoga.
Neymar se tako pridružio klupskim kolegama Marcu Verrattiju, Mauru Icardiju, Leandru Paredesu, Julianu Draxleru i Juanu Bernatu koji su svi na listi ozlijeđenih.