Povratak s godišnjeg

Neymar se vratio privatnim zrakoplovom u Pariz, u rodnom Brazilu je boravio od sredine ožujka

Hina

Neymar/Foto REUTERS

Neymar/Foto REUTERS

Kao i ostali suigrači iz PSG-a i Brazilac ima još tjedan dana odmoraPARIZ Brazilski nogometaš, zvijezda francuskog prvaka PSG-a, Neymar, koji je u Brazilu boravio od sreddine ožujka kada je francusko prvenstvo prekinuto zbog koronavirusa, vratio se u Francusku u subotu kako bi se mogao priključiti treninzima svog kluba 22. lipnja, javljaju francuski mediji.


Kako pišu “L’Equipe” i “Le Parisien“, Neymar je poletio u petak iz Rio de Janeira privatnim zrakoplovom i sredinom jutra je sletio u Pariz.


Kao i ostali suigrači iz PSG-a i Brazilac ima još tjedan dana odmora.
Neymar je otišao iz Francuske sredinom ožujka nakon što je prvenstvo prekinuto zbog pandemije koronavirusa, a zadnjih nekoliko tjedana je provodio u luksuznoj vili u Mangaratibu, pored Rio de Janeira, koja je bila opremljena salom za vježbanje.


PSG planira početi s treninzima 22. lipnja jer ih čeka naporan kolovoz u kojem imaju završnicu Lige prvaka te francusko prvenstvo koje starta 23. kolovoza.


Finale francuskog Kupa i kupa Ligue, koji su bili prekinuti zbog pandemije, također bi mlogli biti prebačeni, a onda PSG čekaju ogledi sa Saint-Etienneom i s Lyonom.