Brazilski čarobnjak

Neymar neće biti spreman za početak nove sezone s Al-Hilalom: ‘Potrebno je još vremena’

Hina

Neymar/Foto REUTERS

Neymar/Foto REUTERS

Neymar je operiran početkom studenog zbog puknuća križnog ligamenta i meniskusaBrazilski nogometni majstor Neymar (32) neće biti spreman za početak nove sezone s Al-Hilalom, objavio je portugalski trener aktualnog prvaka Saudijske Arabije Jorge Jesus.


“Sve što znam u ovom trenutku je da je vrijeme potrebno za oporavak Neymara, i općenito za ovu vrstu ozljede, 10 do 11 mjeseci. Ako izračunamo, Neymar neće biti spreman za pripreme pred sezonu,” poručio je 69-godišnji portugalski stručnjak.


Al-Hilal je prošli tjedan osigurao četvrti naslov u pet godina. Dva kola prije kraja prvenstva vodi sa 90 bodova, 12 više od Al Nassra u čijim redovima igraju Cristiano Ronaldo i naš Marcelo Brozović.
Neymar je operiran početkom studenog zbog puknuća križnog ligamenta i meniskusa u lijevom koljenu, nakon što se ozlijedio 17. listopada protiv Urugvaja, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.


Neymarova operacija trajala je četiri sata, a objavio ju je Rodrigo Lasmar.


Brazilski napadač je u Al-Hilal stigao iz PSG-a u kolovozu 2013. godine, a prema medijskim izvješćima zarađuje oko 100 milijuna eura po sezoni.