Igrač za veće klubove

Neymar nakon trijumfa nad Bayernom najavio ostanak u PSG-u, ali ne misle svi tako

Portal Novilist.hr

Neymar/Foto REUTERS

Neymar/Foto REUTERS

Igrači takve kvalitete ne bi smjeli igrati u PSG-u. Oni ne bi trebali igrati u francuskoj ligi koja je skromna liga, prosječna liga - tvrdi Jamie Carragher



PARIZ Brazilac Neymar prilično emotivno je doživio plasman u polufinale Lige prvaka i osvetu Bayernu za prošlogodišnji poraz u finalu. Neymar je odigrao sjajnu partiju i samo ga je splet nesretnih okolnosti spriječio da se upiže u strijelce. Bivši kapetan Liverpoola Jamie Carragher, a sada stručni komentator. smatra da će upravo ishod ovogodišnje epizode u PSG-a u Ligi prvaka definirati pun toga u Neymarovoj ostavštini u Parizu.


– Neymar je došao u PSG da izašao iz sjene Lea Messija, te osvojio Ligu prvaka i Zlatnu loptu.  Ako uspije osvojiti Ligu prvaka bit će zanimljivo tko će odnijeti Zlatnu loptu – Neymar ili Mbappe – rekao je Carragher, koji smatra da bi Neymar trebao igrati u nekoj kvalitetnijoj ligi od Ligue 1.


– Igrači takve kvalitete ne bi smjeli igrati u PSG-u. Oni ne bi trebali igrati u francuskoj ligi koja je skromna liga, prosječna liga – rekao je Carragher.




Neymar je pak nakon utakmice praktički potvrdio da ostaje u PSG-u.


– Nema više potrebe pričati hoću li produžiti ugovor ili ne. Ovdje se dobro osjećam. PSG mi je dom i puno sam sretniji nego prije – rekao je Neymar.