Biti li ne biti

Nenad Bjelica vjeruje da će Osijek nakon Maksimira krenuti prema gore: “Ova utakmica je prekretnica sezone”

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Osjećam veliku odgovornost, ovo je moj klub, njegov sam trener, sportski direktor i navijač - kazao je BjelicaOSIJEK Malenica, Nejašmić, Žaper i Caktaš preskaču gostovanje Osječana kod Dinama. Upitan je kapetan Mile Škorić.


– Cijeli tjedan je trenirao sa smanjenim intenzitetom, vidjet ćemo hoće li moći – rekao je Nenad Bjelica, trener Osijeka, u uvodu presice u Gradskom vrtu pa nastavio:


– Mislim da smo se dobro pripremili i da će ova utakmica s dobrim rezultatom biti prekretnica sezone. Znamo kako je Dinamo igrao u zadnjim utakmicama, pripremali smo se i važno je kako ćemo se mi prezentirati na terenu. Naše stanje je važno. U zadnjoj utakmici protiv Varaždina smo imali dobrih i loših stvari, a na njima smo radili. Nadam se da ćemo protiv Dinama pokazati da smo u boljoj formi – dodao je Bjelica pa se osvrnuo na turbulentni tjedan koji je iza njega i kluba.
– Osjećam veliku odgovornost, ovo je moj klub, njegov sam trener, sportski direktor i navijač. Priopćenje predsjednika? To je dobro, najviše zbog igrača koji sve čitaju. Puno se piše i to im oduzima koncentraciju. Iza nas je kvalitetan tjedan s dobrom atmosferom na treningu – dodao je Bjelica.