Novi trener Slavonaca

Nenad Bjelica spreman je za svoju premijeru na klupi Osijeka: “Vjerujem da ćemo uzeti tri boda protiv Rijeke”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto REUTERS

Nenad Bjelica/Foto REUTERS

Momčad je tijekom tjedna kvalitetno trenirala, mislim da su igrači dovoljno toga „upili“ i primili točno onoliko informacija koliko im je zasad potrebno - kaže Bjelica



OSIJEK Nenad Bjelica svoju će prvu utakmicu na klupi Osijeka imati sutra u Gradskom vrtu protiv Rijeke, a za službenu je klupsku web stranicu izjavio kako vjeruje da će njegova momčad uzeti tri boda.


– Stvarno se veselim toj prvoj utakmici i samo mi je žao što će biti pred praznim tribinama. Momčad je tijekom tjedna kvalitetno trenirala, mislim da su igrači dovoljno toga „upili“ i primili točno onoliko informacija koliko im je zasad potrebno.


Vjerujem u maksimalno zalaganje, kao i da ćemo doći do tri boda. Ozbiljan sam u svom poslu, očekujem da to budu i igrači i da potpuno koncentrirani odrade svaki trening jer tada i na utakmici možeš uvijek biti maksimalno ozbiljan. Navijači mogu očekivati izniman angažman svakog pojedinca, odgovornost i veliku želju za pobjedom. Takav Osijek očekujem od prve utakmice na klupi svoga kluba.




Znamo kvalitetu Rijeke koja je konstanta u vrhu hrvatskog nogometa, međutim, znamo i svoje mogućnosti i snagu. Vjerujem da su nam šanse za pobjedu, ukoliko budemo na svojoj najvišoj razini, najveće moguće – rekao je novi trener Nenad Bjelica.