Reakcije iz Maksimira

NENAD BJELICA: Pokazali smo da smo bolja momčad, siguran sam da ćemo pobijediti u uzvratu!

Hina

Nenad Bjelica/Foto D. KOVAČEVIĆ

Nenad Bjelica/Foto D. KOVAČEVIĆ

Mi sada tamo moramo ići na pobjedu tako da će priprema utakmice biti jednostavna. I danas smo imali više šansi i pokazali smo da smo bolja momčad - kaže trener "modrih"ZAGREB  Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Nenad Bjelica nakon 1:1 remija protiv mađarskog Ferencvarosa u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka u Zagrebu izjavio je kako ne smatra da je mađarski sastav u prednosti prije uzvrata koji će se igrati za tjedan dana igrati u Budimpešti.


»Vidjet ćemo tko je u prednosti. Mi sada tamo moramo ići na pobjedu tako da će priprema utakmice biti jednostavna. I danas smo imali više šansi i pokazali smo da smo bolja momčad. Bili smo blizu postizanju još dva-tri gola, ali falilo nam je i malo sreće za bolji rezultat. Rekao sam da želim rezultat koji nam daje nadu u prolaz, a ovaj nam rezultat daje nadu. Siguran sam da ćemo pobijediti u uzvratu«, izjavio je Bjelica koji je i dao kratku analizu događaja na travnjaku:


»Dobro smo krenuli u prvih 15-20 minuta, a onda smo prepustili igru Ferencvarosu. Vratili smo se u završnici prvog poluvremena, da bi oni bili bolji u 15-ak minuta drugog poluvremena, ali onda smo mi zagospodarili terenom«.