Osijek dobio Goricu

Nenad Bjelica ostvario za njega posebnu pobjedu: “Ne osvajaju se ovako bodovi baš svaki dan”

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Drago mi je što su nas navijači nosili 97 minuta da bismo im na kraju pružili ovo rezultatsko zadovoljstvo - rekao je trener Osijeka



OSIJEK Nenad Bjelica je odradio prvu domaću utakmicu pred publikom otkada je preuzeo klupu osječkog prvoligaša.


– Posebno će mi ostati ova utakmica u sjećanju jer je za mene prva pred osječkom publikom, otkako sam preuzeo momčad. Zaista je bilo dramatično, a pobjeda je apsolutno zaslužena. Ne osvajaju se ovako bodovi baš svaki dan, drago mi je što su nas navijači nosili 97 minuta da bismo im na kraju pružili ovo rezultatsko zadovoljstvo. Mislim da nam je momčad pružila puno u smislu angažmana i igre, zaslužila je zatvoriti utakmicu i puno ranije. Nažalost, zbog jedne naše individualne pogreške vratili smo Goricu u život, na kraju pokazali karakter, pravu reakciju i zasluženo pobijedili.


Iako je Lovrić i ovaj puta u Gradskom vrtu bio strijelac, njemu ni Gorici to nije pomoglo. Bodovi su ostali u Osijeku.




– Lovriću želim svaku utakmicu gol u Osijeku, ako ćemo mi opet pobijediti, nemam nikakav problem s tim. Želim reći da su svi igrači koji su ušli s klupe donijeli nešto dobro. Mislim i na Bohara, Kleinheislera, pa i Ndockyta bez obzira na onu pogrešku koja je prethodila primljenom golu te Grgića koji je zabio za pobjedu. Ono što mi imponira i što me veseli je radost igrača na klupi, svi su skočili i oni koji su igrali i svi drugi koji nisu. To govori da dišemo kao jedan i da smo prava momčad, a na taj način možemo postići velike ciljeve – rekao je Bjelica.