Presica uoči Benfice

NENAD BJELICA: Naše šanse protiv Benfice su jako velike

P. N.

Nenad Bjelica/Foto L. STANZL/PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto L. STANZL/PIXSELL



ZAGREB Nenad Bjelica, trener Dinama, izašao je ispred novinara uoči sutrašnje utakmice osmine finala Europske lige protiv Benfice.


– Osjećaj je odličan što se tiče utakmice. Bit ću na tribini gdje sam bio i prošli put, delegat UEFA-e mi je to dozvolio. S iste visine ću gledati utakmicu kao i vi novinari. Benfica je vrhunska momčad i očekujemo da nam stvore puno problema. Ono što Benfica radi u Europi, to Dinamo radi u Hrvatskoj. Puno rotiraju kao i mi, ali mislim da nam to neće biti otegotna okolnost jer poznajemo sve njihove igrače i bit ćemo dobro pripremljeni za njih – govorio je trener Dinama i prepustio Portugalcima ulogu favorita.


– Mislim da je Benfica veliki favorit, međutim mislim da su i naše šanse jako velike. Vjerujemo u sebe, u svoje mogućnosti, smatram da imamo kvalitetu i talent te da možemo ugroziti šanse Benfice. Apsolutno sam na zemlji, igrači to osjete… Nekad se dogodi da netko poleti, svakome se dogodi, nekad je teško nositi se s uspjehom. Očekujem da svi korektno obave svoje zadatke, ono što rade tijekom cijele godine da naprave i ovaj put. To su mladi dečki, kvalitetni dečki, a imamo i kvalitetan stručni stožer koji nam u svemu tome puno pomaže – rekao je između ostaloga Bjelica.