Prva HNL

Nenad Bjelica nakon poraza kod Gorice: “Ionako smo imali male šanse za naslov prvaka, ali bilo je i dobrih stvari ove sezone”

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Mi želimo dobiti sve tri utakmikce do kraja, da Mierez bude najbolji strijelac, a Ivušić najbolji vratar s najviše čistih mreža. Mnogo toga dobrog bilo je ove sezone - rekao je Bjelica nakon susreta



VELIKA GORICA Trener Osijeka Nenad Bjelica bio je realan nakon poraza kod Gorice, kojom je praktički izgubio naslov prvaka. Dinamo bi pobjedom na Rujevici u nedjelju i službeno osigurao još jedan trofej.


– Gorica je iskoristila jednu našu pogrešku i došla do zaslužene pobjede, dok mi svoje šanse nismo iskoristili. Ionako smo imali male šanse za naslov prvaka, a one su sad samo matematičke. Mi želimo dobiti sve tri utakmikce do kraja, da Mierez bude najbolji strijelac, a Ivušić najbolji vratar s najviše čistih mreža. Mnogo toga dobrog bilo je ove sezone – rekao je Bjelica nakon susreta.


Goričin trener Siniša Oreščanin naglasio je težinu utakmice zbog vremenskih uvjeta.




– Igralo se u vaterpolo uvjetima i kontekst utakmice uopće nije pogodovao nama jer nismo mogli kreirati niti jednu suvislu akciju. No, karakter i borba mojih igrača bili su na vrhunskom nivou i lopta nas je nagradila pogotkom za ovu zaista vrlo važnu pobjedu, te smo svi presretni. Europa je blizu, ali posao nije gotov, razmišljamo samo o sljedećoj utakmici u Splitu i moramo se za nju pripremiti na najbolji način – kaže Oreščanin.