Promijenio ploču

Nenad Bjelica na novoj konferenciji za medije pohvalio Dinamo i najavio pohod na rušenje rekorda

Portal Novilist.hr

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Motiva ne manjka, ova momčad zaslužuje dobar kraj sezone zbog svega što je pružila tijekom godine. Kad vidite da smo se do prije dva kola praktički držali rame uz rame s Dinamom, koji je najbolji u povijesti, to govori o vrijednosti rezultata ovih momaka - kaže trener Osijeka



OSIJEK Iako su Osječani ostali bez naslova prvaka za ovu godinu, sutrašnjom pobjedom protiv Šibenika i matematički bi osigurali drugo mjesto. Trener Nenad Bjelica ovoga puta je na konferenciji za medije nahvalio i čestitao Dinamu, nakon što je samo koji tjedan ranije govorio o “neregularnosti prvenstva zbog Dinamova monopola”.


– Prije svega, čestitam GNK Dinamu na osvojenom prvenstvu Hrvatske. O momčadi mogu reći da u ova dva dana nije bilo previše vremena za trening, više smo se bavili regeneracijom, pokušali dečke oporaviti od teškog terena kojeg smo imali u Velikoj Gorici. Izostancima nekoliko igrača će se pružiti prilika igračima koji su manje igrali, neovisno hoće li ostati ili neće u našem klubu. Nas zanima osvajanje tri boda protiv Šibenika, probat ćemo poslati na teren najbolju moguću momčad, kako psihički tako i fizički – rekao je Bjelica, naglasivši kako motiva ne nedostaje, iako je borba za prvo mjesto završena.


– Puno smo rekorda srušili i ima ih još puno koje želimo srušiti. Želimo da Mierez bude najbolji strijelac, želimo da Ivušić ostane vratar s najviše čistih mreža, želimo biti momčad koja je primila najmanje golova u prvenstvu, želimo poboljšati rekordan broj pobjeda i bodova. Motiva ne manjka, ova momčad zaslužuje dobar kraj sezone zbog svega što je pružila tijekom godine. Kad vidite da smo se do prije dva kola praktički držali rame uz rame s Dinamom, koji je najbolji u povijesti, to govori o vrijednosti rezultata ovih momaka. Vjerujem da ćemo ostvariti najbolji plasman Osijeka u njegovoj 74-godišnjoj povijesti. Za to nam treba još jedan bod – kaže trener Osijeka.