Trener modrih nakon Opatije

NENAD BJELICA: Lijepo je bilo vratiti se ovako posebnom stadionu, užitak je bilo igrati na Kantridi

Marko Cvijanović

Zoran Bogolin i Nenad Bjelica/D. ŠKOMRLJ

Zoran Bogolin i Nenad Bjelica/D. ŠKOMRLJ

Opatija se pokazala kao karakterna momčad, dosta borbena. Opatijci su se organizirano branili u formaciji 5-4-1 i nije nam bilo lako. Međutim, da smo igrali u Opatiji bilo bi nam još teže i u tom smislu hvala domaćinu koji nam je omogućio igrati ovu utakmicu na Kantridi koja je u puno boljem stanju - rekao je trener Dinama.



RIJEKA Trener »modrih« Nenad Bjelica poslije utakmice je bio najtraženija osoba za fotografiranje s riječkim i opatijskim ljubiteljima nogometa, pritom baš nikoga nije odbio. Prethodno je svoje dojmove o utakmici podijelio sa »sedmom silom«.


– Drago mi je da su igrači ozbiljno shvatili utakmicu, ali mi i moramo biti ozbiljni u svakoj utakmici. Mi smo navjeći hrvatski klub i ne smijemo si dopuštati opuštanja. Čestitam igračima Opatije na vrlo korektnoj utakmici, a gledateljima na pravom nogometnom ozračju. Lijepo je bilo vratiti se ovako posebnom stadionu, užitak je bilo igrati na Kantridi. Što se utakmice tiče, dobro smo je odradili, pružio sam priliku nekolicini igrača koji manje igraju, ali i petorici koji su iznijeli posljednju utakmicu protiv Šahtara. Pokazali smo ozbiljnost – rekao je Bjelica, koji je pohvalio i opatijske igrače.



 




– Opatija se pokazala kao karakterna momčad, dosta borbena. Opatijci su se organizirano branili u formaciji 5-4-1 i nije nam bilo lako. Međutim, da smo igrali u Opatiji bilo bi nam još teže i u tom smislu hvala domaćinu koji nam je omogućio igrati ovu utakmicu na Kantridi koja je u puno boljem stanju.


Dvostruki strijelac »modrih« Mario Gavranović hvali profesionalnost momčadi.



– Napravili smo ono što smo i očekivali, važno je bilo rano postići prvi gol i onda kontrolirati utakmicu. Iskoristili smo naše šanse, dobro odradili prvo i onda u drugom poluvremenu mirno priveli utakmicu kraju – rekao je Gavranović.