Trener Osijeka

Nenad Bjelica jedva čeka da počne derbi: “Igraju u ovom trenutku dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj”

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i vjerujemo da možemo biti na visokoj razini, kakvu smo pokazali u zadnja dva mjeseca, gdje smo pobjeđivali svoje protivnike - kaže Bjelica



OSIJEK Trener Osijeka Nenad Bjelica, unatoč tome što je ostao bez pet igrača zbog koronavirusa uoči današnjega derbija s Dinamom, vjeruje da su se dobro pripremili te da mogu biti bolji od Dinama.


– Najlakše bi bilo u tražiti alibi u koronavirusu. Prilagodili smo se vremenu u kojem živimo, iako ne znaš tko će sutra biti na treningu. Nama je najvažnije da na terenu imamo jedanaest zdravih igrača spremnih da daju maksimum te još njih nekoliko na klupi koji mogu pomoći ekipi. Ionako ne možete napraviti osam zamjena, nego samo pet, a toliko će ih biti zdravih i željnih da pobijede – izjavio je Bjelica, koji je na klupu Osijeka sjeo početkom rujna, a prije toga je gotovo dvije godine uspješno vodio Dinamo.


– Jedva čekamo utakmicu, igra prvi protiv drugog, u ovom trenutku dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj. Dinamo je pun kvalitete i to pokazuje u hrvatskom prvenstvu i u Europi. Svjesni smo toga, ali isto tako znamo i našu snagu. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i vjerujemo da možemo biti na visokoj razini, kakvu smo pokazali u zadnja dva mjeseca, gdje smo pobjeđivali svoje protivnike – kaže Bjelica.