Produžio ugovor

Navijači Olympiquea odahnuli, trener Andre Villas-Boas ostaje u Marseilleu još dvije godine

Hina

Andre Villas-Boas/Foto REUTERS

Andre Villas-Boas/Foto REUTERS

Nakon nekoliko razgovora zadnjih dana s Frankom McCourtom i Jacques-Henrijem Eyraudom, Andre Villas-Boas je potvrdio da želi ostati na klupi Olympiquea i sljedeće sezone, objavio je klub



MARSEILLE  Portugalac Andre Villas-Boas je produljio ugovor s francuskim prvoligašem Olympiqueom iz Marseilla na još dvije godine, objavljeno je u utorak na stranicama francuskog kluba.


U ugovoru je i opcija produljenja na još godinu dana ukoliko Villas Boas klub odvede do Lige prvaka u sezoni 2023./24.


“Nakon nekoliko razgovora zadnjih dana s Frankom McCourtom i Jacques-Henrijem Eyraudom, Andre Villas-Boas je potvrdio da želi ostati na klupi Olympiquea i sljedeće sezone”, objavio je klub.




Prošli je tjedan klub ponudio Portugalcu, čiji orignalni ugovor istječe na kraju sljedeće sezone, dvogodišnje produljenje s obzirom da su se  medijima pojavila nagađanja o njegovom odlasku nakon što je klub napustio sportski direktor Andoni Zubizarreta. U ugovoru je i opcija produljenja na još godinu dana ukoliko Villas Boas klub odvede do Lige prvaka u sezoni 2023./24.


Navijači Marseilla su s odobravanjem dočekali odluku uprave kluba jer je 42-godišnji Villas-Boas, koji je u Marseille došao u svibnju 2019., odveo momčad do Lige prvaka prvi put nakon šest godina.


Olympique Marseille je u francuskom prvenstvu, koje je zbog pandemije koronavirusa završeno prije vremena, zauzeo drugo mjesto iza prvaka PSG-a