Sky trlja ruke

Nastavak Bundeslige je potvrdio koliko ljudima nedostaje nogomet: “Srušeni su svi rekordi gledanosti”

Hina

Detalj s utakmice Eintracht Frankfurta i Borussije Moenchengladbach/Foto REUTERS

Detalj s utakmice Eintracht Frankfurta i Borussije Moenchengladbach/Foto REUTERS

U subotu u 15,30 sati (13h30 GMT) kada su počele prve utakmce, Sky je pratilo 3,68 milijuna gledatelja na kanalima koji se plaćaju, što je dvostruko više od uobičajene brojke za nogometnu subotuBERLIN Nastavak Bundeslige u subotu, nakon dvomjesečne pauze, privukao je više od šest milijuna televizijskih gledatelja u Njemačkoj, zahvajujući ćemu je televizijska kuča Sky koja je prenosila utakmice srušila vlastiti rekord gledanosti njemačkog prvenstva.


U subotu u 15,30 sati (13h30 GMT) kada su počele prve utakmce, Sky je pratilo 3,68 milijuna gledatelja na kanalima koji se plaćaju, što je dvostruko više od uobičajene brojke za nogometnu subotu.


U subotu je 27,4 posto gledatelja pratilo utakmice na kanalima koji se plaćaju, a 18,2 posto na besplatnim kanalima
Tome još treba dodati 2,45 milijuna gledatelja koji su utakmice pratili na besplatnom televizijskom kanalu Sport News, dostupnom svima.


Više od šest milijuna gledatelja u subotu je uz male ekrane pratilo bundesligaške dvoboje


Tako je jučer 27,4 posto gledatelja pratilo utakmice na kanalima koji se plaćaju, a 18,2 posto na besplatnim kanalima.


Bundesliga je u subotu nastavila nakon dva mjeseca pauze uvedene zbog pandemije koronavirusa prvenstvo i to pred praznim tribinama i uz stroge zdravstvene mjere. To je trenutačno jedina veća nogometna liga koja je nastavila s natjecanjem.