Serie A

Napoli visokom pobjedom nad Lazijom ostao u utrci za Ligom prvaka, Rimljani primili pet pogodaka

Hina

Lorenzo Insigne/Foto REUTERS

Lorenzo Insigne/Foto REUTERS

Peti Napoli sada ima 63 boda, tri manje od drugog Milana, a dva manje od trećeg Juventusa i četvrte Atalante, sastava koji drže pozicije koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone



NAPULJ U posljednjem dvoboju 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je kao domaćin svladao Lazio sa 5:2 (2:0).


Domaći su vrlo brzo stigli do prednosti od 2:0, Insigne je u 8. minuti realizirao kazneni udarac nakon prekršaja Milinković-Savića u svom kaznenom prostoru, da bi u 12. minuti Politano preciznim udarcem po drugi put svladao Reinu.


U nastavku je Insigne u 53. minuti prizemnim udarcem sa 16 metara nakon brziog protunapada pogodio za 3:0, potom je Mertens sjajnim udarcem sa 20-ak metara u 65. minuti povisio na 4-0. Do kraja susreta su Immobile u 70. i Milinković-Savić iz slobodnog udarca u 74. minuti smanjili na 4:2 samo da bi Osimhen u 80. minuti pogodio za konačni rezultat.




Peti Napoli sada ima 63 boda, tri manje od drugog Milana, a dva manje od trećeg Juventusa i četvrte Atalante, sastava koji drže pozicije koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone, dok je šesti Lazio ostao na 58 bodova uz utakmicu manje.



Standings provided by SofaScore LiveScore