Serie A

Napoli je u velikom zaletu, Gennaro Gattuso je dobio važno pojačanje za susrete s Rijekom

Portal Novi list

Victor Osimhen i Gennaro Gattuso/Foto REUTERS

Victor Osimhen i Gennaro Gattuso/Foto REUTERS

 Osimhen mijenja moj Napoli - izjavio je Gennaro Gattuso



RIJEKA Napoli je “razmontirao” jednu od najboljih talijanskih momčad Atalantu. Suparnik nogometaša Rijeke u Europskoj ligi izgleda uvjerljivo i s puno samopouzdanja ulazi u novu europsku avanturu koja joj donosi i dva ogleda s “bijelima”. U Napoliju su ovaj trijumf iskoristili i za slanje jetke poruke u Torino. Predsjednik Aurelio De Laurentiis napisao je na svojem Twitter profilu:


“Veliki Napoli! Šteta što nam nisu dozvolili da zaigramo protiv Juventusa u Torinu”, poručio je čelnik Napolija aludiravši na utakmicu koju je njegova momčad izgubila bez borbe nakon što zbog prisustva korone nije otputovala na tu prvenstvenu utakmicu.


Oglasio se i trener Gennaro Gattuso.




– Napoli je želio igrati tu utakmicu, međutim svi znamo kakva je bila situacija. Uvjeren sam da bi se dobro suprostavili Juventusu. Borimo se protiv virusa koji nikako da nas pusti na miru, imamo dva igrača u karanteni, moramo se nadati da će sve proći u redu. Atalanta? Nisam očekivao takvu pobjedu protiv momčad vrijedne Scudetta. To je pokazatelj da smo u ovu pobjedu uložili puno mentaliteta i odlučnosti – kazao je Gattuso i podcrtao jedno ime, ono napadača Victora Osimhena.


Nigerijac je u Napoli stigao iz Lillea, a protiv Atalante je zabio svoj prvijenac u Serie A.


– Osimhen mijenja moj Napoli. Sretan sam zbog njega i zbog posla koji radi! – kazao je Gattuso.