Dobro radi svoj posao

Napoli će produžiti ugovor Gattusu, zarađivat će gotovo dva milijuna eura godišnje

Hina

Gennaro Gattuso/Foto REUTERS

Gennaro Gattuso/Foto REUTERS

Ugovor s Napolijem ističe mu na kraju ove sezone i pregovori o produženju suradnje trebali su početi tek u proljeće. No, klupsko vodstvo smatra da Gattuso dobro radi te je požurilo pregovore i blizu su dogovora.NAPULJ Talijanski nogometni trener Gennaro Gattuso (42) trebao bi potpisati novi dvogodišnji ugovor s Napolijem, a u klubu se nadaju da će se to ostvariti do Božića, objavili su talijanski mediji.


Gattuso je preuzeo Napoli u prosincu prošle godine, nakon što je otkaz dobio Carlo Ancelotti. Sezonu je završio na sedmom mjestu talijanskog prvenstva, a trenutno je Napoli drugi na prvenstvenoj ljestvici s bodom manje od vodećeg AC Milana.


Ugovor s Napolijem ističe mu na kraju ove sezone i pregovori o produženju suradnje trebali su početi tek u proljeće. No, klupsko vodstvo smatra da Gattuso dobro radi te je požurilo pregovore i blizu su dogovora. Talijanski mediji tvrde da će Gattuso potpisati dvogodišnji ugovor po kojem će zarađivati milijun i 900 tisuća eura po sezoni.
Nakon 18 godina igračke karijere Gattuso se posvetio trenerskom poslu. Počeo je 2013. u švicarskom Sionu kao igrač-trener, a potom je vodio Palermo, OFI s Krete, Pisu te AC Milan.


Napoli je u skupini Europske lige zajedno s Rijekom.