Prva NL

Napadač Orijenta nakon još jednog remija: “Samo je pitanje vremena kada ćemo se vratiti pobjedama”

Ivan Volarić

Andrija Bubnjar/Foto V. KARUZA

Andrija Bubnjar/Foto V. KARUZA

Stalno nam nedostaje nešto malo da u potpunosti utakmicu okrenemo u našu korist - kaže Andrija Bubnjar



RIJEKA Nogometaši Orijenta nastavili su nizati pozitivne rezultate ovoga proljeća. I šestu utakmicu u nastavku sezone, od ukupno sedam odigranih, završili su bez poraza. Mali je problem što su od tih šest utakmica dobili tek dvije pa je izostao potpuni efekt na bodovnom saldu. Opet, bod osvojen protiv skromne momčadi Croatije iz Zmijavaca i onaj uknjižen u susretu protiv ponajboljeg gosta Krimeje ove sezone, Vukovara, nemaju istu težinu. Crveni su se prošle srijede namjerili na vrlo organiziranog i fizički moćnog suparnika, kojemu su ostavili mrvice, a s druge strane ipak su uspjeli stvoriti nekoliko situacija za pogodak. Nedostajalo je malo više hrabrosti ili jednostavno kvalitetnijih pojedinačnih rješenja u završnoj trećini igrališta da bi se utakmica prelomila na stranu Crvenih, a vrlo dobri Vukovarci doživjeli tek peti poraz ove sezone na kišnoj Krimeji.


– Jako teška utakmica protiv dobrog protivnika, no smatram da smo bili bolji i mogli smo pobijediti. Nažalost, nismo, ali s druge strane nastavili smo pozitivan niz rezultata. Osim toga, nismo primili pogodak i bez obzira na to što nismo uspjeli pobijediti, ovaj bod će nam predstavljati dodatnu motivaciju i donijeti još više samopouzdanja za dalje – ocjenjuje Andrija Bubnjar, krilni napadač Orijenta, koji je ovoga proljeća u solidnoj formi.


– Nedostajalo nam je malo više koncentracije u završnici da uzmemo više od boda. Stalno nam nedostaje nešto malo da u potpunosti utakmicu okrenemo u našu korist. Dobro treniramo, super je atmosfera i potreban nam je samo jedan okidač da nas i rezultati poprate na željeni način. Siguran sam da će nam se sve ovo negdje vratiti. Igramo dobro od početka drugog dijela sezone i samo je pitanje vremena kada ćemo se vratiti pobjedama. Moramo sada gledati prema naprijed, ima još dosta utakmica do kraja. Pokušat ćemo uzeti što više bodova – nastavio je Bubnjar.




Orijentu sada slijedi gostovanje kod drugoplasiranog Šibenika pa domaći susret protiv vodećeg Zrinjskog.


– Igramo protiv prvog i drugog na ljestvici, ali to ništa ne mijenja. Zna se koji su naši ciljevi. Pripadamo vrhu iako to ljestvica ne pokazuje. Nikoga se ne bojimo. Idemo u Šibenik po dobar rezultat – rekao je Bubnjar.