Marko Bjelanović

Napadač Opatije nezadovoljan nakon gostovanja na Krimeji: “Nismo zaslužili više od poraza”

Ivan Volarić

ISKUPLJENJE PROTIV LIDERA - Marko Bjelanović/Foto S. DRECHSLER

ISKUPLJENJE PROTIV LIDERA - Marko Bjelanović/Foto S. DRECHSLER

Možda smo se mogli vratiti da vratar Orijenta 1919 nije bio tako raspoložen. Međutim, ponavljam, nakon onako odigranoga prvoga poluvremena jednostavno nismo ni zaslužili više od poraza - govori Bjelanović,



RIJEKA Marko Bjelanović bio je jedna od rijetkih svijetlih točaka u opatijskim redovima tijekom drugoligaškog susjedskoga derbija na Krimeji. Napadač Opatijaca postigao je utješni pogodak, ali i zaradio ozljedu rebara. Odmah nakon derbija otišao je pregled, snimke su pokazale da nije ništa puklo, ali rebra su poprilično natučena.


– Kada odigraš onako katastrofalno prvo poluvrijeme, kao što smo mi odigrali, onda ne zaslužuješ puno više od poraza. Istina, mi smo u nastavku imali igrača više i stvorili smo popriličan broj šansi, ali ih nismo iskoristili. Carlo Berković je kao i uvijek bio na visokoj razini.


Možda smo se mogli vratiti da vratar Orijenta 1919 nije bio tako raspoložen. Međutim, ponavljam, nakon onako odigranoga prvoga poluvremena jednostavno nismo ni zaslužili više od poraza – govori Bjelanović, koji će pokušati odgonetnuti gdje je bio ključ tako očajno odigranih 45 minuta. Opatijci su primili četiri, a mogli su i dvostruko više pogodaka!




– Ne bih rekao da je bio problem u pristupu. Ušli smo jako dobro u utakmicu, ali poremetio nas je rano primljeni pogodak. Jednostavno smo krivo stajali u određenim situacijama. Ovakve ekipe, kao što je Orijentova, to kažnjavaju – dodaje Bjelanović koji ne bježi od činjenice da opatijska momčad ovoga proljeća jednostavno nije na pravoj razini.


– Nismo, ali ja i dalje vjerujem da ćemo i u nastavku sezone pokazati svoje pravo lice, kao što smo to učinili jesenas. Moramo se izdignuti iznad svega ovoga i što prije se vratiti u pozitivan niz. Iskusna smo ekipa. Pred nama je derbi protiv Hrvatskog dragovoljca u petak, nadam se da ćemo se iskupiti pobjedom – rekao je Bjelanović.