Režiću trebaju pojačanja...

Napadač Hajduka blizu odlaska na posudbu u Saudijsku Arabiju, ondje ga čeka bivši dinamovac

P. N.

Jairo/Foto PIXSELL

Jairo/Foto PIXSELL

Među najgorim je igračima "bilih" te mu je stoga odlazak realna opcija, posudba s opcijom otkupa bila bi dobra stvar ponajprije za njega, zatim i za Hajduk.



SPLIT Hajduk je dobio ponudu za brazilskog napadača Jaira, i to iz Saudijske Arabije, a trebao bi otići na posudbu u Damac, momačad koju vodi bivši trener iz Hajdukove Akademije Krešimir Režić.


Damac je trenutno pretposljednja momčad lige, Režić je dosada na klupi odradio četiri utakmice, ubilježio je jednu pobjedu, remi i dva poraza. U borbi za ostanak u društvu najboljih neophodna su mu pojačanja. Već ranije je stigao bivši dinamovac Domagoj Antolić.


Jairo je prošle godine imao dvije ponude, naprije kazahstanskog Kairata teške 2,5 milijuna eura, te potom na jesen Dinama, koji je nudio 2,7 milijuna eura. Nakon što mu je propala ponuda „modrih“, Brazilac je „nestao“ sa zelenog travnjaka. Među najgorim je igračima “bilih” te mu je stoga odlazak realna opcija, posudba s opcijom otkupa bila bi dobra stvar ponajprije za njega, zatim i za Hajduk.