Pozdrav iz Međugorja

Nakon ždrijeba LP javio se i Zdravko Mamić: “Najvažnije da svijet vidi da se u Zagrebu i Beogradu mogu odigrati civilizirane utakmice”

Portal Novi list

Zdravko Mamić/Foto Arhiva NL

Zdravko Mamić/Foto Arhiva NL

Od vitalne je važnosti za sve nas da pokažemo visoku odgovornost - rekao je MamićRIJEKA Nakon ždrijeba play off-a Lige prvaka javio se i Zdravko Mamić. Najpoznatiji stanovnik Međugorja odazvao se na poziv beogradskog Blica i pozabavio mogućnošću da Dinamo i C. zvezda u međusobnom susretu odlučuju o plasmanu u skupnu fazu Lige prvaka.


– Dinamo je favorit protiv Legije, kao i Crvena zvezda protiv Šerifa. Ako dođe do raspleta koji očekujem, bit će svakako zanimljivo. Nisam želio da izvučemo Zvezdu. To je, da ste me pitali jučer, za mene bila posljednja opcija. Ali, što je, tu je. Ako dođe do dvoboja između Dinama i Crvene zvezde, od vitalne je važnosti za sve nas da pokažemo visoku odgovornost. I da svijet vidi da se i u Zagrebu i u Beogradu mogu odigrati civilizirane utakmice. Bez podgrijavanja atmosfere. Tome zaista nema mjesta. Jer i poslije tog dvoboja će se igrati nogomet. Život ide dalje. A logično je da vjerujemo i navijamo za svoj klub. Nekako osjećam da će se ostvariti ovaj scenarij: Prođu i Dinamo i Zvezda u sljedeću rundu, prvi meč u Beogradu, revanš u Zagrebu. Dinamo na kraju izlazi kao pobjednik – rekao je Mamić.