Kakav biznis

Nakon što je veznjak Tottenhama opljačkan engleski nogometaši počeli kupovati pse čuvare: “Ulažu od 30 do 60 tisuća eura!”

Hina

Hamza Choudhury izdvojio je pravo bogatstvo za psa čuvara

Hamza Choudhury izdvojio je pravo bogatstvo za psa čuvara

Posljednji koji je to učinio je Hamza Choudhury koji je za 60.000 eura kupio posebno dresiranog belgijskog ovčara i vučjaka



LONDON Prodaja pasa čuvara postaje sve unosniji posao u Engleskoj nakon što je veznjak Tottenhama Dele Alli opljačkan u svom domu.


Veznjak Leicester Cityja Hamza Choudhury (22) posljednji je igrač iz Premiershipa koji je kupio pse čuvare nakon što je Dele Alli opljačkan u svom domu.


Prije nekoliko dana kapetan Aston Ville Jack Grealish kupio je belgijskog ovčara vrijednog 28.000 eura




Prošlog tjedna su dvojica muškaraca provalila u Allijevu kuću u Barnetu u kojoj je bio on, njegova djevojka te brat Harry Hickford sa svojom djevojkom i još jedan prijatelj. Uz prijetnju oružjem uzeli su nakit i satove vrijedne stotine tisuća funti, a onda pobjegli.


Kako im se to ne bi dogodilo, brojni igrači Premier lige sada ulažu u posebno obučene pse.


Posljednji koji je to učinio je Choudhury koji je za 60.000 eura kupio posebno dresiranog belgijskog ovčara i vučjaka. Njegova djevojka Olivier Winter odmah je objavila sliku na društvenim mrežama.


Prije nekoliko dana kapetan Aston Ville Jack Grealish kupio je belgijskog ovčara vrijednog 28.000 eura.


Pse čuvare kupili su i napadač Manchester Cityja Raheem Sterling, napadača Manchester Uniteda Marcusa Rashforda, bivši engleski reprezentativac Rio Ferdinanda, te vratar Tottenhama Hugo Lloris.


Visoko trenirani psi potječu iz policijskog i vojnog podrijetla i koštaju svaki od 10.000 do 30.000 eura.